Selecteer een pagina

Sophie's blog

Wie ben ik?

Zoals de titel al zegt, is mijn naam Sophie en ik ben 21 jaar. In mijn dagelijkse leven ben ik een creatieve student die studeert en naar stage gaat. Voor de rest ben ik je average jongvolwassene die series en films op Netflix bingewatched, af en toe iets te diep in het glaasje kijkt en houdt van lekker eten. Dat laatste is voor velen misschien niet zo’n probleem maar voor iemand zoals ik, iemand met overgewicht, is dit juist mijn grootste valkuil.

Mijn gewicht is altijd al mijn grootste onzekerheid geweest en deze onzekerheid heeft ervoor gezorgd dat ik de dingen, waar ik vroeger van hield, nu niet meer durf. Dingen zoals zwemmen, dit was een van mijn grootste liefdes, nu krijg je me niet in de buurt van een zwembad, laat staan een plas water. Maar dit gaat hopelijk allemaal veranderen, ik heb namelijk besloten om vanaf 1 januari voorgoed gedag te zeggen tegen mijn rollen.

Ik heb er lang over nagedacht hoe ik dit wil doen en heb besloten om het PowerSlim programma te proberen. Het is mij aangeraden door de moeder van een vriendin van mij. Dus voordat ik het wist had ik een afspraak met mijn toekomstige coach. Ik hoop dat dit programma mij gaat helpen, wil jij het ook weten? Volg dan vooral mijn wekelijkse blogs en hopelijk kan ik andere inspireren met mijn afval journey.

Creatief

De dingen die ik het liefste iedere dag doe zijn: tekenen, schilderen en schrijven. Al vanaf kleins af aan was ik te vinden tussen de stiften, pennen en geen enkele kleren waren veilig voor verfvlekken.

Sociaal

Ondanks mijn onzekerheden zie ik mezelf als een sociaal persoon. Ik vind het belangrijk om mezelf in nieuwe situaties te plaatsen en ik ben niet bang om nieuwe mensen te ontmoeten.

Blogger

Schrijven is iets waar ik veel energie en tijd in steek. Ik vind het altijd spannend om opzoek te gaan naar de juiste woorden en content. Daarom ben ik super blij dat ik begonnen ben met bloggen over mijn afval avonturen.