Selecteer een pagina

Oops! Ben ik nu uit ketose?

Ik hoop dat iedereen een fijne Pasen heeft gehad, fijne herinneringen heeft kunnen maken met familieleden en vooral lekker gegeten. Mijn Pasen begon ook zo, met een heerlijk zelfgemaakt etentje door mijn vader. Ik had natuurlijk een PowerSlim proof versie van het diner. De scampi’s met asperges die ik heb gegeten waren heerlijk! Een echte traktatie.

Tweede Paasdag begon iets minder leuk met enorme duizeligheid en laten we verder maar niet tot in de details gaan. Ik ben in ieder geval goed ziek geweest die dag en zelf de dag daarna was mijn maag nog steeds van streek. Of het lag aan mijn heerlijke paasdinertje of iets anders weet ik niet, maar het heeft ervoor gezorgd dat mijn fijne routine weer flink overhoop is gehaald.

Nog meer pech deze week kreeg ik te horen tijdens mijn afspraak met Marisa. Ik was namelijk geen grammetjes kwijt. Ik had het ergens al verwacht dus ik ben eigenlijk helemaal niet verdrietig. Ik weet dat ik nu harder moet gaan vechten voor mijn kilo’s en dat ga ik ook zeker doen. Waarom ik niet ben afgevallen weten we niet zeker.

Persoonlijk was ik erg bang dat ik uit ketose was. Ik heb enkele dagen voor mijn afspraak namelijk last gehad van erge keelpijn en zonder erbij na te denken mijn pijn verlicht met Strepsils. Toen ik op het doosje keek kwam ik erachter hoeveel suikers er daadwerkelijk in Strepsils zitten en zelfs de suikervrije keelpastilles mocht ik eigenlijk niet hebben. Oops, grote fout gemaakt dus. Marisa verzekerde mij echter dat zoiets kan gebeuren en dat ik gelukkig niet de enige ben die deze fout al eens gemaakt heeft.

Helaas heb ik deze week dus iets minder goed nieuws vergeleken met vorige week, maar zo zie je maar weer: Afvallen is vallen en opstaan. Gelukkig ben ik totaal niet ontmoedigd en ga ik vrolijk verder met mijn proces met leuke dingen waar ik naar kan uitkijken komende maand. Bovendien heeft Marisa altijd een plan klaar staan om de volgende week toch weer een kilo kwijt te zijn. Ik ben dan ook erg benieuwd naar mijn afspraak deze week! Hopelijk weer goed nieuws!

Veel Liefs,
Sophie