Selecteer een pagina

Bijna halverwege maar nog niet helemaal

Week 10 van het PowerSlim programma

Afgelopen week ging eigenlijk helemaal goed. Omdat ik de afgelopen weken een beetje vast hing of minder afviel dan normaal heb ik het een beetje losgelaten en niet super erg gefocust op mijn koolhydraatinname. Natuurlijk heb ik me aan het dieet gehouden maar ik heb afgelopen week de producten gekozen die ik wilde en waar ik zin in had. Blijkbaar heeft deze positiviteit gewerkt.

Tijdens het weegmoment bij Marisa was ik niet bang voor de weegschaal. Ik had gezien dat ik weer een paar grammetjes was afgevallen op mijn eigen weegschaal. Blijkbaar had de weegschaal een goede dag want hij gaf aan dat ik weer 1,5 kilo kwijt was. YES! Dat betekent dat ik nu op -12,8 zit. Bijna halverwege maar nog niet helemaal.

Ik begin langzaam echt te merken dat ik ben afgevallen. Bijna al mijn kleding is te groot of net iets te groot en dat geeft mij stiekem toch een goed gevoel. Vooral toen ik een oude jurk uit de kast trok om hem te proberen. Verrassend genoeg paste ik er weer in!

Deze week heb ik weer een nieuw product geprobeerd, namelijk de ontbijtkoek. Super lekker! Het kan soms een beetje droog zijn, maar dat zorgt ervoor dat ik een kopje groene thee drink en dat is weer goed voor vocht. Ik heb soms nog steeds moeite met genoeg drinken!

Ik denk dat mijn favoriete product tot nu toe toch echt de muesli is. Het verbaast me nog steeds hoe ik kan genieten van een bakje muesli met magere kwark en in het weekend een splash karamelzeezoutstroop erbij, heerlijk. Ik kan er vooral van genieten op zondagochtend op de bank onder een dekentje. Beste begin van de dag!

Over het algemeen gaat alles super goed. Ik kan het soms nog steeds niet geloven dat ik afval terwijl ik 6x per dag eet. Het zijn de gemiste pizza’s, frieten en vettige pasta’s zeker waard. Mijn cravings worden ook steeds minder sterk dus daar ben ik erg blij om.

Volgende week ga ik me wagen aan sporten en heb ik een yogales op de planning staan, samen met mijn huisgenootje. Ik ben benieuwd hoe dat gaat!

Hopelijk gaat het bij mijn mede-PowerSlimmers ook goed! En als je even vasthangt blijf dan vooral positief want het komt allemaal goed!

Ik heb nog een vraag aan jullie, ik hoop dat iedereen het leuk vindt om mijn blog te lezen. Maar zijn er nog dingen die jullie missen of graag zouden willen weten of juist meer over willen lezen? Laat het me vooral weten in de reacties. Oh en zodra ik de -15 kilo behaal komt er een foto-update!

Veel Liefs,
Sophie