Selecteer een pagina

Blijven proberen en blijven vechten

Vorige week schreef ik over mijn cravings en vooral hoe moeilijk ik het vind om ertegen te vechten. Deze week ging het al iets beter en begin ik langzaam weer de juiste motivatie te krijgen om er echt doorheen te komen. Daarom wil ik nu beginnen bij mijn afspraak met mijn coach. Ik vertelde haar dat ik voor het eerst in mijn proces echt niet gewogen wilde worden uit angst en dat ik nooit had verwacht dat ik dit gedeelte van mijn dieet zo zwaar zou vinden.

Gelukkig snapte Marisa mij meteen en legde ze me uit dat ik niet de enige ben die hier moeite mee heeft en hoe belangrijk het is om niet teveel te schommelen in mijn gewicht. Dit is namelijk niet goed voor het behouden van mijn streefgewicht in de toekomst. En dit was zowel een reden als motivatie om nog banger te zijn, maar vooral motivatie.

Tijdens onze afspraak hebben we afgesproken dat ik nu een app ga bijhouden. In deze app zet ik eigenlijk precies wat ik eet en dan geeft de app aan hoeveel calorieën dat zijn en hoeveel ik er nog mag eten. Ook houdt het bij hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten ik eet. Hierdoor krijg ik misschien een beter overzicht van wat ik precies eet en hoeveel ik nog kan/mag eten.

Ik heb eerder dezelfde app bijgehouden en eigenlijk vond ik dat wel fijn dus ik zie dit ook helemaal niet als een straf maar iets wat mij hopelijk verder gaat helpen!

Natuurlijk ben ik nog steeds een beetje aan het genieten van de dingen die ik nu wel mag eten. Zo probeer ik toch 3x per week peulvruchten te eten en afgelopen week deed ik dat door middel van een heerlijk tomaten en linzensoepje! Echt verrukkelijk en vooral ook goed vullend.

Het duurt nu weer twee weken voordat ik mijn coach zie en ik hoop dat ik met de combinatie van goed opletten, de app goed bijhouden, blijven bewegen en natuurlijk PowerSlim net weer die twee kilo kan afvallen die ik de afgelopen weken beetje bij beetje toch ben bijgekomen.

Veel liefs,
Sophie