Selecteer een pagina

Recept

Boerenkoolstamppot, maar dan met broccoli

Deze week probeer ik weer een nieuw recept. Ik heb gezocht naar iets makkelijks om te maken en wat ook niet te veel tijd in beslag nam maar toch genieten is om te eten. Uiteindelijk kwam ik bij boerenkoolstamppot uit.

Ik ben alleen tijdens het winkelen vergeten om boerenkool te kopen.. Oops! Ik had gelukkig nog broccoli in huis dus ik heb dat gebruikt in plaats van boerenkool. Stiekem vind ik broccoli ook lekkerder.

Buiten dat heb ik me aan het recept gehouden. Ik heb alleen geen boter toegevoegd. Mijn puree was een beetje papperig (waarschijnlijk heb ik net iets te veel water gebruikt) waardoor de stampoot al smeuïg genoeg was.

Ik vond de stamppot uiteindelijk erg lekker. De stukjes uitgebakken ham zorgde voor een kleine crunch. Bovendien is het super makkelijk en snel om te maken.