Selecteer een pagina

Courgettebroodjes met kip

Ik was opzoek naar een nieuw recept om te proberen voor de afwisseling. Eigenlijk wilde ik iets proberen met een groente die ik misschien niet zo snel zelf gebruik of eet. Maar toen ik dit recept tegen kwam wilde ik het meteen proberen. Ik was dan ook ontzettend blij met mijn keuze!

Zoals gewoonlijk heb ik het recept zo goed mogelijk gevolgd! Alleen lust ik geen tomaat dus heb ik deze vervangen door kleine stukjes komkommer. Ik dacht handig te zijn en mijn courgette plakken te snijden door het courgette de ‘raspen’ met een kaasschaaf. Dit werkte eigenlijk erg goed, alleen waren mijn plakken erg dun! Waardoor ze al snel in de oven gaar werden en niet echt een bruin gegrild kleurtjes kregen. Maar dit maakt het natuurlijk niet minder lekker.

Ik had toevallig nog kip in de koelkast die op moest dus koos ik voor 120gr kipfilet die ik kruidde met mijn favorieten kruiden. In het recept raden ze ook zalm aan en door de dille in de hüttenkäse kan ik me voorstellen dat zalm ook een erg lekkere combinatie kan zijn. Ik ga dit de volgende keer dan zeker ook proberen!

Dit recept is heerlijk fris en voor mij zeker iets wat ik vaker ga maken vooral met warm weer!