Selecteer een pagina

Yes, op de helft!

Deze week heb ik alleen maar goed nieuws en leuke dingen om te vertellen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen wil ik beginnen bij mijn afspraak met Marisa. Omdat ik vorige week maar 0.6 kilo was afgevallen verwachtte ik eigenlijk hetzelfde voor deze week. Ik wist dat ik nog 1.2 kilo moest afvallen om precies op de helft te zitten. In alle eerlijkheid had ik verwacht dat ik hier twee weken over zou doen, maar dit was niet het geval.

Toen ik namelijk bij Marisa op de weegschaal stond bleek het dat ik precies 15 kilo kwijt was! Dus in mijn hoofd vlogen de toeters en confetti in het rond. Het voelde zo goed om de helft van mijn proces te bereiken en vooral omdat ik het helemaal niet had verwacht.

Dus ik was enorm blij en gelukkig die dag. Ik heb het ook meteen gevierd met een glas droge witte wijn en een heerlijk etentje met een vriendin. Iedereen die ik al stiekem verteld heb dat ik de eerste 15 kilo heb bereikt, is enorm trots op me. Ik ben zelf ook ontzettend trots en vooral super blij. Ik had alleen maar kunnen dromen om dit te bereiken!

Ik heb ook meteen een paar nieuwe kleding items gekocht waar ik me 100% goed in voel. Als ik nu foto’s van mezelf zie schrik ik, want dan pas zie ik mijn vooruitgang.

Ondanks al mijn blijdschap en vreugde moet ik natuurlijk nog 15 kilo afvallen en zal het vanaf nu alleen maar moeilijker worden, maar ik heb nu het gevoel alsof ik klaar ben voor de strijd.

Ik voel me nu al een stuk beter in mijn eigen lichaam en dat is een verrassend goed gevoel en ik denk/hoop dat dit alleen nog maar meer en beter wordt.

Deze week heb ik ook genoten van het fruit wat ik mocht eten en heb ik na een aantal weken weer gekozen voor het lijnzaadbrood tijdens de lunch. Ik was even vergeten hoe lekker ik het vond.

Zoals beloofd een foto van hoe ik er nu uitzie zodat jullie een idee krijgen van de veranderingen.

Verder wens ik iedereen nog super veel succes en hopelijk net zoveel vreugde in de vorderingen! Alvast een fijne Pasen gewenst aan al mijn mede- en niet mede-PowerSlimmers.

Veel Liefs,
Sophie