Selecteer een pagina

Een kerst vol eten en gezelligheid

Allereerst hoop ik dat iedereen een fijne kerst heeft gehad, hopelijk gevuld met gezelligheid, lekker eten en stiekem een paar cadeautjes. Mijn kerst was enorm druk en ik heb ook zeker veel gegeten, maar ik heb ook geprobeerd om zo goed mogelijk op te letten zonder mezelf écht te limiteren. Ik ging namelijk veel naar familie toe en ik weet dat iedereen rekening met me wil houden maar ik vind het toch nog steeds lastig om dat van hen te vragen.

Bovendien gaat het super goed en heb ik het idee dat ik goed op gewicht blijf. Gelukkig geeft mijn weegschaal dat ook aan dus daardoor maak ik me geen zorgen en heb ik deze feestdagen ook niet té veel rekening met mijn dieet gehouden. Ik heb hier en daar wel wat gangen overgeslagen of een portie koolhydraten minder, maar over het algemeen heb ik mezelf na een jaar van strijden even verwend op het gebied van eten.

Zo heb ik bij mijn vader een heerlijke maaltijd gegeten van hertenbiefstuk met overheerlijke groente en een paar frietjes. En tweede kerstdag heb ik genoten van een heerlijk kerstontbijt met onder andere lekker vers fruit, ovengebakken bruine broodjes en Italiaanse worst.

Nu de kerstdagen over zijn heb ik wel met mezelf afgesproken om weer echt goed op te letten. Want af en toe met speciale gelegenheden iets meer eten is geen probleem, maar 4 dagen lang is natuurlijk niet altijd de bedoeling, daarom gaan we nu weer terug naar normaal. Normaal voor mij is proberen minder brood te eten en zoveel mogelijk koolhydraten te vervangen door bijvoorbeeld groente of producten uit de PowerSlim Balance lijn.

Over twee weken ga ik ook een weekje op vakantie en daar ga ik ook zoveel mogelijk opletten. Gelukkig heb ik een hele lieve moeder die graag met mij mee doet. Bovendien zitten we in een resort met alleen buffetten en dat maakt het ook makkelijker omdat je dan zelf kunt kiezen wat je eet en hoeveel je eet.

Daarna heb ik ook weer een afspraak met mijn PowerSlim coach Marisa en dan ben ik benieuwd of de feestdagen veel schade hebben aangericht.

Veel liefs,

Sophie