Selecteer een pagina

Een rechte lijn

Afgelopen weekend heb ik Sinterklaas gevierd! De eerste feestdag van nog vele die er gaan komen. Nu ik vrij ver ben in mijn proces van het behouden van mijn gewicht vond ik het niet erg moeilijk. Ik weet dat ik tijdens het diner kan eten wat ik wil, zolang ik de week ervoor en meteen daarna maar weer goed oplet. Hierdoor behoud ik een rechte lijn in mijn gewicht.

Ik heb binnenkort weer een afspraak met mijn coach maar na deze dagen heb ik stiekem al even gekeken naar mijn gewicht op mijn eigen weegschaal thuis en gelukkig is het hetzelfde gebleven. De kracht van balanceren.

Af en toe vind ik het nog wel even lastig, zoals afgelopen vrijdag. Vrijdagavond is bij ons thuis altijd frietjesavond geweest en normaal zou ik misschien wel mee hebben gedaan maar doordat we zaterdag gingen gourmetten heb ik iets gemaakt met de producten van PowerSlim.

Zo heb ik nasi gemaakt met de PowerSlim Balance rijst en heb ik de Balance satésaus geprobeerd. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het heel erg lekker vond. De rijst is net iets anders dan de reguliere Powerslim rijst die ik ook al lekker vond. Ik was vooral benieuwd naar de satésaus en eigenlijk erg verrast toen ik hem voor het eerst proefde. Het smaakt bijna helemaal zoals ‘normale’ saté, heeeerlijk! Vooral voor iemand die stiekem toch wel echt een fan is van satésaus.

Voor de rest probeer ik mezelf ook wel een beetje te verwennen, af en toe even vieren dat mijn proces steady gaat. Door middel van een heerlijk ontbijtje op zondag ochtend. Wentelteefjes met blauwe bessen zijn dan mijn manier van feest vieren! Zoo lekker en eigenlijk het enige slechte wat erin zit is een heel klein beetje suiker die je makkelijk zou kunnen vervangen voor een vervanger, zoals stevia.

Verder gaat het erg goed maar moet ik eerlijk toegeven dat ik benieuwd ben naar de feestdagen! Het zal dan moeilijk worden om op te letten, vooral met heerlijke kerstdiners die gemaakt worden. Maar het is voor een goed doel natuurlijk!

Veel liefs,
Sophie