Selecteer een pagina

Drie keer per week peulvruchten

Vorige week vertelde ik dat ik weer ben begonnen met sporten in de hoop mijn kilo’s eraf te houden en ik moet eerlijk toegeven dat ik het erg leuk vind. Ik heb nooit een hekel aan sporten gehad maar ik miste vaak wel de motivatie om naar de sportschool te gaan. Ik merk dat, nu ik het samen doe met een vriendinnetje, ik er vaak juist naar uitkijk en dat vind ik een enorm fijn gevoel.

Ook heb ik deze week nieuwe recepten geprobeerd met peulvruchten. Mijn PowerSlim coach en ik hadden afgesproken dat ik 3 keer per week een maaltijd zou eten waar peulvruchten in zitten. Ik heb meteen een klein voorraadje aan bonen, maïs en linzen gehaald waar ik heerlijke recepten mee kan en heb gemaakt. Zoals gevulde paprika met linzen en runder tartaar. Heerlijk!

Verder vind ik het nog steeds een moeilijke periode. Want in mijn gedachte ben ik klaar met mijn proces maar er komt natuurlijk nog een heel traject na het afvalgedeelte. Dat is soms wel lastig om het dan nog vol te houden. Maar ik doe mijn best en probeer altijd met goede moed en motivatie door te gaan. Hoewel dat soms niet altijd makkelijk is.

Maar eigenlijk heb ik niks te klagen want ik kan weer zoveel lekkere dingen eten! Zo maak ik vaak in het weekend wanneer ik lange dagen moet werken een stevig ontbijtje met twee stevige spelt boterhammen en een omeletje. Mijn andere toast beleg ik altijd met iets anders maar ik denk dat filet American en de PowerSlim chocoladepasta toch echt wel mijn twee favorieten zijn! Voor mijn dieet was ik echt een brood eter en ik vind het nog steeds erg lekker met beperkte mate.

Ik ben heel erg benieuwd naar mijn volgende afspraak met mijn coach Marisa en hoop heel erg dat ik niet ben aangekomen. Ik blijf natuurlijk positief maar mijn gedachtegang is altijd: Verwacht het slechtste dan kan het alleen maar beter zijn!

Veel liefs,
Sophie