Selecteer een pagina

Fusilli spinazie, courgette en geitenkaas

Een heerlijk en vegetarisch recept!

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuw recept om te proberen wilde ik eigenlijk iets kiezen voor een gerecht met ingrediënten die ik misschien zelf niet snel zou gebruiken. Maar iets in mij gaf aan dat ik enorm veel zin had in pasta. Zo kwam ik dan ook uit op dit recept.

Zoals altijd probeer ik me zo goed mogelijk aan het recept te houden en heb ik dit ook zeker gedaan, behalve de tomaat. Ik lust geen tomaten en heb deze dan ook vervangen voor 100 gr courgette. De spinazie heb ik voordat ik hem bakte even grofgesneden zodat de bladeren wat kleiner zouden zijn, wat de pasta makkelijk eetbaar maakt.

De geitenkaas gaf het geheel een heerlijke smaak en diende bijna als een soort sausje. Ik heb wel gemerkt dat het belangrijk is om het recept goed te kruiden zodat het niet flauw wordt.

Ik was erg blij met mijn keuze, want ik vond deze pasta heerlijk! Een ideaal recept voor vegetariërs of als je een keertje geen zin hebt in vlees.

Bovendien is het snel en makkelijk om klaar te maken. Wat willen we nog meer?