Selecteer een pagina

Gelukkig, het resultaat waar ik op hoopte!

Ik heb weer goed nieuws

Vorige week eindigde helaas niet met een groot succes, en toen hoopte ik ook op goed nieuws. Dat goede nieuws is er gelukkig toch gekomen want tijdens mijn afspraak afgelopen week met Marisa was de weegschaal weer erg vriendelijk. Ik ging zonder enige verwachtingen naar mijn afspraak en toen het tijd werd om op de weegschaal te gaan staan dacht ik zelf dat ik weer niks was afgevallen, maar gelukkig wist Marisa beter en ben ik afgelopen week weer netjes 1,1 kilo kwijtgeraakt. Ik ben erg blij met dit resultaat vooral omdat ik vorige week niet ben afgevallen. Gelukkig had ik snel door dat mijn lichaam wat langzamer afvalt dan de planning van Powerslim waardoor ik mijn proces makkelijker kan accepteren.

Wie heeft er dit weekend nog meer genoten van het heerlijke weer? Ik namelijk wel! Maar ik heb me ook beseft dat ik het in de zomer nog zwaar ga krijgen. Ik ben namelijk een enorme liefhebber van lekker lang terrassen met vriendinnen en af en toe een stiekeme bitterbal daarbij. Ik heb een grote liefde voor sapjes en smoothies, ijskoffies en überhaupt gewoon ijs.

Natuurlijk kan ik nu nog niet met zekerheid zeggen in welke fase van het proces ik tegen die tijd zit, maar ik zie er eerlijk gezegd een beetje tegenop.

Ik zit nu op 2/3e  van de eerste fase en daar ben ik ontzettend blij mee. Als ik nog 10 kilo afval mag ik alweer gaan opbouwen! En dat betekent weer fruit! Hopelijk net op tijd voor het zomerfruit. Ik had het me zelf helemaal niet gerealiseerd totdat Marisa het aangaf. Dit geeft me wel weer de motivatie om door te blijven gaan.

Ik heb deze week ook mijn proces lekker kunnen vieren en heb dan ook al mijn favorieten producten gegeten. Op het moment is een van die producten toch echt wel de barbecue snack. Daar kan ik echt van genieten tijdens het kijken van een film en soms kijk ik er de hele dag al naar uit.

Ik ben benieuwd naar mijn mede-PowerSlimmer, zien jullie ook op tegen de zomer of ben ik de enige? En wat is jullie favoriete avondsnack?

Veel liefs,
Sophie