Recept - Groene gazpacho
Ik wilde weer een nieuw recept proberen en vooral iets wat ik nog nooit gegeten had om mijn horizon te verbreden. Ik heb eigenlijk nooit normale gazpacho gegeten omdat ik geen tomaten lust en daardoor al geen fan ben van normale tomatensoep, laat staan koude tomatensoep.
Maar de groene gazpacho leek me wel wat! Dus heb ik alle groentes lekker in de blender gestopt met de olie en witte wijnazijn. Ik heb hem een dag gekoeld voordat ik hem at.
Ik had hoge verwachtingen maar ik was eigenlijk verrast. Om eerlijk te zijn vond ik de soep helemaal niet zo lekker. Waarom weet ik niet. Ik was wel de rucola vergeten en ik vond de witte wijnazijn erg overheersend dus misschien had ik er iets teveel ingedaan. Het kunnen een combinatie van dingen zijn geweest.
Ik vond het wel een lekker fris recept en ik kan me goed voorstellen dat als iemand het probeert te maken met wel de juiste ingrediënten en hoeveelheden het enorm lekker kan zijn.
Of misschien houd ik niet van groene gazpacho. Ik ga het sowieso nog eens proberen voordat ik het echt afschrijf!