Selecteer een pagina

Week 19 - Het gaat de goede kant op

Zoals de titel al aangeeft gaat het de goede kant op. Tijdens mijn afspraak met Marisa was ik erg nerveus. Ik had me vorige week namelijk niet thuis kunnen wegen omdat mijn weegschaal kapot is waardoor ik geen idee had of ik was afgevallen of niet. Dus voor het eerst had ik totaal geen indicatie en het was super spannend. Maar gelukkig kon ik aan Marisa’s reactie zien dat het goed nieuw was. Afgelopen week is er weer 1,4 kilo vanaf gegaan. Voor het eerst in een lange tijd ben ik iedere week rond de 1-1,5 kilo afgevallen en ik ben super blij! Ik heb toch een tijdje vastgehangen en gelukkig was het niet ontmoedigend maar het motiveert wel meer nu het zo goed gaat.

Dit brengt me op een totaal van 22 kilo eraf! Dat betekent dat ik nog maar 8 kilo te gaan heb en dat komt heel erg dichtbij!

Mijn week ging voor de rest net zo goed als mijn afspraak met Marisa. Ik had in het weekend een barbecue op de planning met mijn familie en ik had eigenlijk geen idee hoe ik dat moest aanpakken qua verhoudingen en hoeveelheden. Natuurlijk heb ik meteen de hulp ingeschakeld van mijn coach en heb ik met haar besproken wat ik wel en niet kon eten. Dit zorgde vooral voor een gerust hart en een frisse blik met enorm veel mogelijkheden. Natuurlijk heb ik ook de steun van mijn familie, die speciaal voor mijn kip en scampi spiesjes meenemen in plaats van speklappen en worsten.

Bovendien is het nu erg makkelijk om nee te zeggen tegen alle andere lekkere dingen die op tafel staan zoals brood en fruit. Ik ben nu zo dicht bij mijn doel dat ik het nu helemaal niet moeilijk vind om af te moeten slaan. (Hoewel ik stiekem toch even droomde van een stukje stokbrood met een goede kwak satésaus.)

Ik ben weer erg benieuwd naar volgende week en vooral naar het weegmoment. Ik hoop dat mijn geluk en het geluk van mijn mede PowerSlimmers of afvallers doorgaat de komende weken, waardoor we sneller onze doelen kunnen bereiken.

Veel liefs,
Sophie