Selecteer een pagina

Het moeilijkste is nog niet voorbij

Vorige week kwam ik erachter dat ik eindelijk het streefgewicht heb behaald waar ik 8 maanden lang voor gestreden heb! En dat betekende twee dingen voor vorige week… Als eerste moet ik dit gewicht nu proberen vast te houden en dat vind ik erg spannend.

Ik moet eerlijk toegeven dat, nu ik het gewicht bereikt heb, ik het nog moeilijker vind om niet meteen alles weer te gaan eten. Het opbouwproces gaat tot nu toe erg goed en ik vind het erg fijn dat ik steeds wat vrijer ben in mijn keuzes. Dat maakt het toch makkelijker. Hierdoor heb ik dan ook kunnen genieten van een heerlijke zelfgemaakt hamburger met knolselderij frietjes en een beetje truffelmayonaise. Ondanks dat dit soort dingen weer mogen, geniet ik even veel van een supergezond courgettesoepje.

Het tweede ding dat kwam kijken bij het behalen van mijn streefgewicht was een fotoshoot. Vanuit PowerSlim mocht ik een fotoshoot doen zodat ik aan iedereen het goede resultaat kan laten zien. Het was een superleuke maar ook spannende ervaring.

Eén van mijn doelen was dat ik me weer zeker kon voelen in een badpak of bikini en daarom is er ook gekozen voor een shoot op het strand in badpak. Ondanks dat ik me al een stuk zekerder voel in mijn eigen lichaam bleef het voor mij toch heel erg spannend om me meteen te laten zien. Gelukkig stelde iedereen me gerust en dat zorgde toch voor een leuke ervaring. Nu moeten we alleen even wachten op de foto’s en ik ben echt heel erg benieuwd hoe ze zijn geworden.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit misschien nog wel de lastigste periode vind, vooral omdat het allemaal zo dichtbij komt. Ik zit ondertussen in fase 2C en als alles goed gaat ga ik snel door naar fase 3 en daarna zal het erg snel gaan.

Ondanks de spanning heb ik er wel vertrouwen in. Ik ben nu ook begonnen met sporten en sta 3x per week te zwoegen in de sportschool met een vriendinnetje, dus hopelijk helpt dat ook om de niet gewilde kilo’s eraf te houden.

Over anderhalve week heb ik weer een afspraak met mijn PowerSlim coach en dan zullen we zien of het gewerkt heeft.

Veel liefs,
Sophie