Selecteer een pagina

Ik ben er helemaal klaar voor!

Vandaag ga ik van start

HAPPY NEWYEAR! 2018 is officieel begonnen en dat betekent dat mijn nieuwe dieet officieel is begonnen! Ben ik er klaar voor? Ja, helemaal, 100%!
Ik moet wel toegeven dat ik op sommige momenten het idee had: Waar ben ik mee bezig? Ga ik echt mijn comfortabele eetgewoontes opgeven? Geen romige pasta’s, of toastjes met lekkere salades, geen hamkaas chips meer met een glas wijn op de bank met mijn huisgenootje op vrijdagavond. Het antwoord is ja!

En dat heeft heel Nederland kunnen zien! Mijn intakegesprek samen met mijn PowerSlim coach Marisa was namelijk te zien bij De Stip in Koffietijd. Ik vond het best spannend maar was ook wel heel benieuwd. Dus zat ik op de bank klaar voor mijn filmpje in Koffietijd.

2017 heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om je lichaam goed te onderhouden. Dit jaar gaat het me lukken! Dus stelde ik drie doelen op voor mezelf 2018:

  1. 30 kilo afvallen

    Het is zijn een hoop kilootjes die ervan af moeten en ik weet hoe zwaar het gaat worden, maar ik ben er klaar voor. Ik kan alleen maar dromen van volgende zomer, wanneer ik hopelijk mijn streefgewicht heb bereikt.

  2. Water drinken

    Voor velen is dit een normale gewoonte, voor mij daarentegen niet. Ik drink over het algemeen niet veel water of überhaupt iets anders. Daarom heb ik met mijn coach Marisa afgesproken dat ik bij elk eetmoment een groot glas water moet drinken. Zo houd ik hopelijk mijn vocht op peil.

  3. Meer bewegen

    Ik ben iemand die liever een hele dag op de bank onder een deken met Netflix doorbrengt, dan naar buiten gaat om een wandeling te maken. Deze gewoonte moet ik helaas ook gaan veranderen. Bewegen is ontzettend goed voor het lichaam en vooral met een stage waar ik de hele dag achter een bureau werk is het belangrijk om toch mijn dagelijkse beweging te krijgen. Het ziet ernaar uit dat ik maar weer eens gebruik ga maken van mijn abonnement op de sportschool.

Dit zijn mijn top 3 doelen die er hopelijk voor gaan zorgen dat ik beter ga zorgen voor mijn lichaam en me daardoor hopelijk ook zelfverzekerder voel in mijn lichaam. Dus na gisteren een kilo fruit, pizza en oliebollen te hebben gegeten, voor de laatste keer de komende tijd, ben ik klaar om een nieuwe start te maken! Ik hoop dat jullie een spetterende oudejaarsavond hebben gehad en laten we hopelijk onze goede voornemens een keer waarmaken. 2018 Here I come!

Liefs, Sophie

 

[ssba-buttons]