Selecteer een pagina

In balans blijven

Na mijn laatste afspraak met mijn coach is er uitgekomen dat ik op gewicht ben gebleven en dat betekende dat ik eigenlijk klaar ben om weer volledige over te gaan op ‘normaal’ eten, zonder PowerSlim tussendoortjes.

Maar ik heb daarvoor in de plaats gekozen om de PowerSlim Balance lijn eens te proberen op aanraden van mijn coach. Eigenlijk gewoon om eens te proberen of dat ik het iets vind.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik een volle week ziek in bed heb gelegen met buikgriep en ik eigenlijk niks anders heb kunnen eten dan kippensoep en af en toe eens wat witbrood, 7 dagen lang. Dus ik heb nog niet veel van de producten kunnen gebruiken, maar wat ik tot nu toe heb geprobeerd is super lekker.

Zo heb ik de melk hazelnootwafels geprobeerd. Die eigenlijk bijna net zo smaken als Knoppers en daar was ik vroeger fan van.

Ook heb ik de penne al eens geprobeerd die waren ook heerlijk. Ik merkte qua smaak verschil met de reguliere PowerSlim penne, maar ik vind ze beide superlekker.
Alleen toen ik de Balance penne probeerde had ik ze net iets te lang laten doorkoken waardoor ze heel erg zacht werden en bijna uit elkaar vielen op je tong. Dat maakte ze niet minder lekker natuurlijk, maar het was weer een kook-leermomentje voor mezelf.

Voor de rest gaat het erg goed met eten. Ik doe mijn best om er een routine in te houden en om niet meteen meer te gaan eten of dingen te eten die eigenlijk niet zo goed zijn.

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik soms erg kan genieten van cheatdagen. Zo heb ik met mezelf afgesproken dat ik 1x per week iets mag cheaten. Deze week was het een overheerlijke lunch bij Bagels & Beans. Mijn favoriete plekje voor bagels! Op deze manier houd ik het toch goed vol en de volgende dag ga ik dan weer verder mijn normale routine.

Veel liefs,
Sophie