Selecteer een pagina

Mijn eerste week

De eerste week zit er op!

Ik hoop dat de eerste week van 2018 goed is voor verlopen voor jullie. Mijn week was, om eerlijk te zijn, zwaar. Vooral 1 januari was het moeilijkst! Na een avondje heerlijk gefeest te hebben had ik nergens anders zin in dan een tosti en McDonalds, in plaats daarvan ontbeet ik met muesli van PowerSlim en magere kwark die me verrassend genoeg goed smaakte. Ondanks mijn cravings naar vettig eten die dag waren mijn gezonde maaltijden heerlijk. Ik heb nog nooit zo genoten van een pittige nasi!

De rest van de week is goed verlopen; ik heb mezelf meteen in het diepe gegooid door vanillepudding te eten naast mijn huisgenootje die genoot van een bak KFC met een van haar vriendinnen. Zo dronk ik ook mijn heerlijke aardbeiensmoothie terwijl mijn collega’s op stage genoten van een stuk taart. Dat soort momenten zijn voor mij het moeilijkst, maar het is me gelukt! Met de steun van mijn familie en lieve huisgenootje heb ik het gevoel dat ik alles aankan.

Confession time: Ik vond de eerste week zwaar, maar iedere dag wordt het makkelijker. Het uitzoeken wanneer ik wat ga eten is soms even een gepuzzel maar het zeker waard, tot nu toe waren mijn maaltijden altijd super lekker. Het feit dat ik geen honger heb gehad deze week hielp ook enorm. Tot nu toe ben ik nog steeds super blij met mijn keuze. Wie weet, misschien denk ik daar over 3 maanden nog wel anders over 😉 I’ll keep you updated!

Donderdag had ik mijn eerste afspraak, na de intake, met mijn PowerSlim coach Marisa. Ik keek er enorm naar uit, vooral om haar te vertellen over mijn bevindingen. Gelukkig was Marisa net zo nieuwsgierig en enthousiast als ik. En goed nieuws: ik ben al 1,5 kilo kwijt en dat betekent, Marisa en ik hebben een berekening gemaakt, dat ik 5% van mijn doel bereikt heb. 95% More to go! Ik ben optimistisch. De ready to go smoothies zijn my personal favourite en de barbecue snack smaakt alsof je chips aan het eten bent. Het perfecte comfort food tijdens het kijken van de drie uur durende film Titantic.

Ik kijk uit naar de tweede week, nieuwe producten ontdekken en nog een afspraak met Marisa. Ook ben ik benieuwd hoeveel ik deze keer ben afgevallen. Wil jij ook weten hoeveel kilootjes er volgende week af zijn. Lees dan vooral mijn volgende blog.

Liefs, Sophie

 

[ssba-buttons]