Selecteer een pagina

Mijn intakegesprek

De eerste kennismaking met mijn coach

Daar ga ik dan, met knikkende knieën in de trein op weg naar mijn eerste afspraak. Het eerste gesprek is altijd even spannend. Nu ben ik over het algemeen een open boek, maar het is altijd moeilijk om te praten over je grootste onzekerheden. Daarom hoop ik dat ik een klik heb met mijn coach. Ik vind het persoonlijk belangrijk dat ik me prettig voel en dat ik me niet beoordeeld voel. Afvallen is zowel fysiek als mentaal. Als jij niet eerlijk bent tegen je coach en informatie achterhoudt, kan ze je niet optimaal helpen.

Gelukkig ging mijn intake super goed. Mijn coach was erg spontaan, vriendelijk en oordeelde niet. Ik voelde me prettig om mijn verhaal te vertellen zonder dat ik het idee had dat ik informatie moest verbloemen.

Tijdens zo’n gesprek vertel je niet alleen jouw verhaal, maar zij vertellen natuurlijk ook hoe ze je gaan helpen en het is VEEL informatie. Dus ik ga het even kort samenvatten:

  • Ik ga niet liegen: het programma wordt zwaar. Ik houd van groente en vlees, maar ben ook een grote liefhebber van brood, pasta en rijst. Well, no more! De dagen van pasta pesto, rijk belegde ambachtelijke broodjes en risotto’s zijn voorbij. Even slikken, maar met de juiste mindset weet je dat je deze dingen nog kunt eten, alleen op een andere manier.
  • Ik moet een weegschaal gaan aanschaffen. Ik ben altijd al bang geweest voor dat vierkante ding, maar ik moet mijn angst maar eens gaan overwinnen. Zo kan ik ook mijn eigen vooruitgang bijhouden.
  • Het Powerslim startpakket. Een grote doos met informatieboekjes, een soort dagboekje waar je je vooruitgang in kunt tracken, natuurlijk de producten die ik ga eten en een kookboek. Aan alles is gedacht, dat bespaart me moeite en als drukke student bespaart me dat enorm veel tijd.

Over het algemeen ging alles super goed en kijk ik er enorm naar uit om te gaan beginnen 1 januari. Vanaf dan lezen jullie mijn bevindingen over het programma zelf en vooral hoeveel kilo’s er hopelijk vanaf vliegen.

Liefs, Sophie

 

[ssba-buttons]