Selecteer een pagina

Schommelingen

Ondanks mijn schommelingen blijf ik gewoon positief!

Op het moment gaat alles goed. Mijn gewichtsverlies schommelt erg op en neer. De ene week ben ik maar een 0,5 kilo afgevallen en de andere week zijn er 2 kilo vanaf. Tijdens mijn weegmoment met mijn PowerSlim coach Marisa was het deze week weer iets minder. Ik moet eerlijk toegeven dat ik allang blij ben dat ondanks alle schommelingen mijn gewicht nog steeds naar beneden gaat. Dit vind ik namelijk het belangrijkste. Gelukkig is Marisa het met mij eens, maar blijven we toch opzoek naar manieren om het gewichtsverlies weer steady te krijgen. We hebben besloten om de toename in koolhydraten iets te verhogen, waardoor ik nu weer fruit mag eten.

Wat heb ik het gemist om fruit te eten. Ik ben ook meteen een doosje blauwe bessen gaan halen en ik heb er drie dagen van genoten. Heerlijk! Frambozen worden mijn volgende slachtoffer. Hopelijk werkt dit en ga ik weer terug naar iedere week een steady 1,5 kilo. Zo niet dan proberen we weer iets anders. Maar met de 0,5 kilo van deze week ben ik nu in totaal 13,4 kilo kwijt en daar ben ik super trots op!

Deze week had ik enorm veel cravings naar bepaalde recepten. Dus ben ik opzoek gegaan naar een manier om het zelf te maken zodat het toch PowerSlim proof blijft. Ik vind het stiekem erg leuk om makkelijke recepten te zoeken en zelf aan te passen zodat ik ze toch mag eten. Bovendien vind ik het ook fijn dat ik met de PowerSlim producten de mogelijkheid heb om toch “normaal” te kunnen eten.

Zo had ik enorm veel zin in hamburgers en heb ik besloten om diezelfde avond nog hamburgers te bakken samen met een vriendin. Ondanks dat het niet de manier is waarop ik normaal gezien hamburger zou maken was het echt heerlijk.

Ik heb ook weer een nieuw product geprobeerd. De pinda chocolade koekjes. Ik moest in het beginnen even wennen aan de smaak maar nu ben ik toch overtuigd. Superlekker! Mijn all-time favorite tussendoortje blijft voorlopig toch echt het frambozencakeje en als weekend toetje de bqq snack.

Ik ben ontzettend blij dat ik positief blijf in mijn proces ondanks de schommelingen. Veel mensen vragen of ik het moeilijk vind. Ja, natuurlijk is het moeilijk om je eetgewoontes drastisch te veranderen maar het doel is het 200% waard. Dat merk ik nu al en ik ben nog niet eens halverwege. Hopelijk binnenkort wel!

Veel Liefs,
Sophie