Selecteer een pagina

Op gewicht blijven

Afgelopen week had ik weer een afspraak met mijn coach. Het was weer de eerste afspraak in 3 weken en ik moet eerlijk zeggen dat ik het toch een beetje spannend vond. Ik had totaal geen indicatie of ik goed bezig was of niet en dat is toch wel eng.

Ik heb eerst met haar gepraat over hoe de afgelopen weken zijn gegaan en over het gebruik van de app. Gelukkig was ze tevreden en zagen mijn eetmomenten er goed uit. Alleen moest ik rekening houden dat ik niet te weinig at en niet te veel koolhydraten.

Daarna kwam het moment van de waarheid en moest ik op de weegschaal gaan staan. Ik vond het echt super spannend maar gelukkig woog ik hetzelfde als de vorige keer en dat was eigenlijk precies waar ik op hoopte.

Mijn coach was gelukkig ook tevreden en zei dat ik dit moest aanhouden. Dat betekent dat ik nu eigenlijk weer ‘alles’ mag eten maar natuurlijk maar met mate en kleine porties.

Het belangrijkste is dat ik nu op gewicht blijf en niet meer teveel ga schommelen.

We hebben ook afgesproken om nog maar één keer in de 4 weken af te spreken. Ondanks dat ik het jammer vind dat ik mijn coach minder zal zien vind ik dat wel een positief ding. Het betekent dat ze vertrouwen in mij heeft en dat geeft een enorm goed gevoel.

Qua producten ben ik deze keer gegaan voor producten van Powerslim Balance. Dit is de nieuwe productlijn van PowerSlim die speciaal is samengesteld voor gewichtsbehoud. De producten zijn iets hoger in koolhydraten dan de gewone PowerSlim producten en iets lager in eiwitten. De producten zijn dan ook een alternatief voor producten uit de supermarkt.

Ik eet namelijk nog maar één, maximaal twee PowerSlim producten per dag en van mijn coach Marisa mocht ik producten kiezen uit de Balance lijn en daar ben ik dan ook meteen voor gegaan.

Tot nu toe heb ik de chocolate chip cookies geprobeerd en die zijn overheerlijk. Ook de Melk hazelnootwafel, net echte Knoppers, zijn superlekker. Ik ontbijt nu ook iedere ochtend met yoghurt, fruit en de muesli van de PowerSlim Balance, die ik ook heel erg lekker vind.

Verder ben ik nog steeds veel aan het sporten en ben ik samen met een vriendinnetje begonnen aan een nieuw 8 weken schema, waarin we drie keer per week gaan sporten. We zijn nu al een paar keer gegaan en mijn spieren hebben nog nooit zoveel pijn gedaan, maar dat is een goed teken!

Veel liefs,
Sophie