Selecteer een pagina

Auberginepizzaatjes

Wie zegt dat afvallen niet lekker kan zijn?

Vorig weekend had ik met vriendinnen afgesproken en we gingen met z’n drieën pizza maken. Ik heb toen geprobeerd om de pizza te maken die je krijgt in de variatie maaltijden doos. Helaas is dat niet goed afgelopen en heb ik uiteindelijk iets anders gegeten.

Toen ik op de website aan het zoeken was voor recepten ter inspiratie vond ik de aubergine pizzaatjes. Fantastisch en echt een redding voor mijn pizza cravings.

Het recept is super simpel om te maken. (Hoewel ik wel twee winkels af moest om een goede aubergine te vinden)

Ik heb me over het algemeen aan het recept gehouden alleen heb ik de wat tomaten gepureerd en gemengd met een beetje tomatenpuree voor een smeuïge saus.

Deze pizzaatjes zijn echt verrukkelijk. Ik ben nooit een fan van aubergine geweest maar ik wilde het nog een keer proberen. De combinatie van geitenkaas, tomatensaus en aubergine was verrassend lekker. Zeker een aanrader voor een lekkere weekend snack.

Ik heb er zoals het recept aangeeft wat kip aan toegevoegd zodat het een volwaardig eetmoment werd.