Selecteer een pagina

Nieuwe producten proberen

Afgelopen week had ik weer een afspraak met mijn coach, Marisa. Zoals ik al verteld heb, hebben Marisa en ik besloten om nog maar 1x per maand af te spreken. Afgelopen afspraak vond ik dan ook erg spannend omdat ik me deze periode ook niet veel thuis had gewogen dus ik had eigenlijk totaal geen indicatie. De weegschaal gaf iets meer aan dan de vorige keer maar in totaal was ik in 8 weken 0,5 kilo bijgekomen.

Niet meteen een ramp maar wel iets waar ik naar moet kijken. Het is namelijk niet de bedoeling dat er steeds een klein beetje bijkomt. Dan ben ik over een paar jaar precies weer bij het begin.

Maak ik me er zorgen om? Nee eigenlijk niet. Ik zit super goed in mijn vel en er zijn dagen dat ik volop geniet van al het eten en andere dagen waarin ik weer streng op mijn koolhydraten let en extra groenten eet. Daarin probeer ik nu nog steeds een beetje mijn balans te zoeken.

De dagen dat ik geniet zijn vooral dagen waarin ik iets speciaals gepland heb staan, zoals een heerlijke brunch met vriendinnen waarin ik toch een beetje probeer op te letten maar kies voor een sapje en een tosti met geitenkaas op bruinbrood.

Over balans gesproken, ik heb afgelopen week ook weer nieuwe producten uit de PowerSlim Balance lijn meegenomen en geprobeerd. Als tussendoortje zijn de chocolate chip koekjes toch wel mijn favoriet! Die zijn echt superlekker! Verder heb ik een overheerlijk pasta gemaakt met de penne. Ze smaken toch weer een beetje anders dan de reguliere PowerSlim penne. Maar ze zijn net zo lekker.

Ik vind het vooral handig dat ze aangeven hoeveel porties er in de zak zitten, zo kun je nooit teveel eten eigenlijk. Ik heb mijn pasta gemaakt met een geitenkaas en munt sausje. Het recept is niet helemaal PowerSlim proof maar kan wel makkelijk aangepast worden om het zo te maken.

Ik heb ook de Balance rijst en satésaus meegenomen en die moet ik nog uitproberen maar daar ben ik super benieuwd naar. Ook heb ik nog andere producten zoals het chocolade ijs en de spaghetti die ik zo snel mogelijk wil proberen.

Voorlopig ga ik nog even verder met het zoeken van mijn balans en af en toe genieten van iets lekkers. Over 3 weken heb ik weer een afspraak met mijn coach en hebben we afgesproken dat die 0,5 er weer af is. Ik hoop dat het me lukt!

Veel liefs,
Sophie