Selecteer een pagina

Vechten tegen de cravings

Ik ga niet liegen, afgelopen week was best wel zwaar! Ik heb enorm veel cravings de laatste tijd en dan niet alleen voor vettig of ‘slecht’ eten maar vooral voor eten in het algemeen. Ik probeer dan af en toe wel toe te geven aan mijn eetlust maar op een gezonde of ‘PowerSlim proof’ manier. Vooral nu ik bijna aan het einde van mijn proces zit, wordt het steeds moeilijker om niet te zeggen: “Ach wat maakt het uit!”. Ik hoop dat ik mijn motivatie nog een tijdje kan vasthouden want ik ben zo dichtbij!

Desondanks mijn cravings ging de rest van de week wel goed! Ik ben weer lekker gaan sporten en het geeft nog steeds een enorm fijn gevoel. Vooral wanneer het steeds beter gaat en ik vooruitgang voel in mijn spieren en kracht.

Komende week heb ik weer een afspraak met mijn PowerSlim coach en ik ben weer enorm benieuwd wat daar uitkomt. Ik hoop stiekem dat ik weer rond hetzelfde gewicht zit als vorige week of nog liever daaronder. Iedere keer blijft het spannend om op de weegschaal te gaan staan. Toch best grappig hoe ik in het begin van mijn proces juist blij was zodra ik op de weegschaal stond en ik het nu steeds enger vind. Hopelijk krijg ik een goed resultaat!

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik steeds geniet van de fases waarin ik zit. Zo ging ik in het weekend naar een vegetarische barbecue met heerlijke salades en groente. De vriendin die het organiseerde heeft met iedereen rekening gehouden. Zo ook met mij en ze heeft alles zo koolhydraatarm mogelijk gemaakt. Super lekker en super lief! Nu ik weer aardappeltjes mag eten hoef ik ze gelukkig niet meer te laten staan en kan ik heerlijk een spiesje mee smullen.

Tegenwoordig maak ik ook wel eens smoothies. Wanneer ik veel fruit over heb dat echt op moet dan is het een perfecte optie. Zo maakte ik afgelopen week een simpele mango smoothie. Met alleen een mango en wat soja yoghurt kom je al heel ver!

Zoals ik al gezegd heb ben ik erg benieuwd naar de volgende afspraak met mijn coach en tegelijkertijd ben ik super bang. Laten we hopen dat het maar goed komt!

Veel liefs,
Sophie