Selecteer een pagina

Voor het eerst een duidelijk verschil

Ik ben nu vier maanden bezig met mijn PowerSlim traject en voor het eerst voel ik me echt slanker worden. Ik wil deze week weer beginnen bij mijn afspraak met mijn PowerSlim coach. Ik had stiekem al thuis gespiekt op de weegschaal dus ik wist ongeveer wat de uitkomst zou zijn, maar Marisa was erg blij en trots dat ik deze week weer 1,2 kilo was afgevallen. Na een paar weken ups en downs is het fijn voor ons beide dat het nu al twee weken steady gaat.

Ik hoop dat dit nog even zo aanhoudt en dat volgende week weer goed gaat want dan behaal ik hopelijk weer een mijlpaal, namelijk 20 kilo. Spannend!!

Voor het eerst sinds ik ben begonnen aan dit proces voel ik me ook 19 kilo lichter. Ik merk het in alles wat ik doe. Drie weken geleden kocht ik een nieuwe broek die nu alweer veel te groot is. Ik ben dan ook een nieuwe broek gaan kopen, een simpele skinny jeans. Zodra ik deze broek aantrok zag ik aan mijn heupen en billen dat ik ben afgevallen.

Ook ben ik gaan kijken voor nieuwe badkleding en heb ik voor het eerst in mijn 22-jarig leven een bikini aangehad die ik ook nog eens mooi vond zitten. Het gevoel wat daarbij komt is eigenlijk niet te beschrijven. Aan de ene kant kan ik niet geloven dat het mijn lichaam is, aan de andere kant begint het eindelijk te lijken op het lichaam waar ik altijd van droomde.

I’m a happy girl! Maar ik ben er natuurlijk nog niet helemaal. Ik moet nog 10 kilo kwijt voordat ik mijn doel bereik, maar ik ben super gemotiveerd om verder te gaan.

Ik heb deze week ook nieuwe tussendoortjes geprobeerd. Aangezien ik altijd dezelfde dingen kies vond Marisa het eens tijd voor verandering. Ze weet dat ik een grote liefde heb voor kokos en daarom heeft ze me ook de kokos cantuccini meegegeven. VERRUKKELIJK! Echt heerlijk met een kopje thee erbij. Ik ben helemaal verkocht. Alleen jammer dat er nog vrij veel koolhydraten inzitten dus ik zou ze zelf niet iedere week eten maar wanneer ik mezelf een beetje wil verwennen grijp ik zeker naar deze snack.

Ook heb ik deze week de bruschetta uitgeprobeerd. Superlekker! Ik heb het gegeten met een beetje geitenkaas en zelfgemaakte eiersalade. Beide zijn een heerlijke optie.

Met deze motivatie en blijdschap over mijn proces tot nu toe, ga ik door naar volgende week en ben ik benieuwd wat de weegschaal zegt. Hopelijk weer goed nieuws!

 

Veel liefs,

Sophie