Selecteer een pagina

Week 2

Yes, het gaat een stuk beter dan vorige week!

Yes! Mijn tweede week ging al iets beter dan mijn eerste week. Ondanks de momenten waarin ik me eigenlijk niet zo lekker voelde en helemaal geen zin had om te eten, heb ik het toch volgehouden om mijn schema af te maken en 6 keer per dag te eten.

Deze week heb ik ook weer aantal nieuwe producten geprobeerd, zoals het croissantje, het bruine meerzaden bolletje en een zakje nacho chips. Ook heb ik het Powerslim boekje nog eens goed bekeken en kwam ik erachter dat ik olijven mag eten. Ik ga een kleine geheimpje of een tip met jullie delen: Wanneer ik in een van mijn cravings zit of wanneer ik het even niet meer zie zitten door de geur van heerlijk vettig eten om mij heen, drink ik een glas cola light of eet ik een paar olijfjes. Ik let er goed op dat ik niet meer eet dan toegestaan maar dit zorgt ervoor dat mijn cravings verdwijnen en ik lekker kan genieten van mijn mini snack.

Wat minder goed ging deze week was: water drinken. Vorige heb ik geloof ik iedere dag zeker 2 liter water gedronken maar deze week ging dit mis. Waarom weet ik niet. Misschien ben ik er minder bewust mee bezig geweest of ben ik het gewoon vergeten. Ik hoop dat het volgende week beter gaat, nu er ik bewust mee aan de slag ga. Hebben jullie hier ook moeite mee of ben ik dat alleen? Als jullie goede of leuke tips hebben dan laat het me vooral weten, I can use the help!

Maar er was ook een lichtpuntje deze week: mijn afspraak met mijn coach Marisa. We hebben deze week vooral gekletst over welke producten ik echt lekker vind uit het starterspakket. Zoals de zalmwrap, dit was echt een verrukkelijke lunch, en de appel karamel flensjes. Dit is zo lekker dat mijn huisgenootje langzaam jaloers wordt op mijn eten. Een andere blijvende favoriet is de vanille karamel reep.

Natuurlijk heb ik me ook weer gewaagd aan de weegschaal en ben ik weer wat grammetjes kwijt!! In totaal is er al 3,2 kilo vanaf, dus daar ben ik stiekem wel erg trots op.

Ik ben benieuwd en ik heb zin in volgende week. Zal ik de -4 kilo gehaald hebben? We shall see!

Veel liefs,
Sophie