Selecteer een pagina

Ondanks het slechte nieuws, toch een goede week

Allereerst hoop ik dat iedereen van het lekkere weer heeft kunnen genieten de afgelopen dagen! Ik weet dat ik dat zeker wel gedaan heb. Voor het eerst in lange lange tijd droeg ik een jurkje zonder panty en voelde ik me op mijn gemak! Het gevoel is bijna niet te omschrijven.

Mijn week ging erg goed. Ondanks het ‘slechte’ nieuws bij mijn coach. Ik maakte me eigenlijk geen zorgen voordat ik bij Marisa op de weegschaal ging staan totdat haar gezicht eigenlijk niet veranderde naar een glimlach zoals ze dat normaal wel zou doen. Ik was deze week helaas niet afgevallen en eigenlijk zelfs bijgekomen, wel maar een paar grammen! Ik schrok heel even omdat ik zeker wist dat ik niks fout had gedaan maar gelukkig verzekerde Marisa mij dat het kwam door mijn vocht. Door het benauwde weer hield ik (en waarschijnlijk velen meer) enorm veel vocht vast en dat was te zien op de weegschaal. Maar ondanks dat was het toch een positief resultaat. Zodra ik mijn waardes bekeek samen met Marisa was het duidelijk te zien dat mijn vetpercentage wel naar beneden is gegaan.

Ik heb me er dan ook verder geen zorgen over gemaakt en ik ben nu vooral erg benieuwd naar het resultaat van volgende week.

Marisa en ik hebben wel besloten dat ik weer fruit ga eten bij de lunch. Omdat het de afgelopen twee weken wel goed ging, maar niet zoals gehoopt gaan we dit experiment nog een keer proberen. Eerder heb ik al eens een week fruit gegeten en dat heeft toen even geholpen dus willen we dit opnieuw proberen. Mijn hoor je niet klagen! Deze week koos ik dan ook voor één van mijn favorieten: Perzik!

Verder heb ik ook de nieuwe PowerSlim paprika chips uitgeprobeerd! Ontzettend lekker. Paprika chips is altijd al mijn favoriet geweest dus op deze manier hoef ik dat niet meer helemaal te missen. Een van de dingen die ik zo fijn vind aan het programma van PowerSlim!

Veel liefs,
Sophie