Selecteer een pagina

De hoogste piek tot nu toe

Ik ga gewoon weer beginnen bij mijn afspraak met Marisa. Diegene die mijn blog van vorige week hebben gelezen weten dat het een zware en strenge week is geweest, waarin mijn koolhydraatinname is verlaagd naar 20gr per dag! En gelukkig was deze zware week niet voor niks geweest want tijdens mijn afspraak met Marisa kwam er enorm goed nieuws uit.

Ergens had ik me stiekem al thuis gewogen en wist ik wel al dat ik iets was afgevallen maar ik had geen idee hoeveel het precies was. Marisa’s weegschaal gaf dan ook het beslissende getal. Maar liefst 3 kilo afgevallen vorige week, waarvan 2,1 in vet en 0,8kg in vocht. Dus met deze resultaten waren we beide super blij.

Dat brengt mij nu op een totaal van 80,7 kg wat altijd mijn doel was voordat ik met PowerSlim begon. Ergens kan ik nog niet helemaal geloven dat ik al 25 kg in totaal kwijt ben nu! Ik ben ontzettend trots op mezelf, maar ik moet het nog even beseffen.

Dit betekent niet dat ik klaar ben, ik moet namelijk nog 5 kilo afvallen om mijn doel te bereiken van een gezond gewicht! Maar dit brengt mij natuurlijk wel nog dichterbij de eindstreep!

Verder ging mijn week goed. Marisa heeft wel besloten dat we het aan de strenge kant houden. Dit betekent dat ik wel wat meer mag eten dan vorige week maar nog steeds geen vrije keuze heb in welke producten ik kies. Maar als dit mij helpt om die laatste 5 kilo ook nog kwijt te komen dan heb ik het er zeker voor over.

Ik ben ook ontzettend blij dat ondanks mijn dieet soms streng is mijn vriendinnen me altijd steunen en altijd met mij mee-eten tijdens dinertjes. Dit maakt samen koken weer een enorm plezier en zo zet je voor beide partijen een heerlijke maaltijd op tafel.

Ik wilde mezelf wel even trakteren deze week en daarom koos ik om op zondag mijn favorieten eten te maken. De wrap met kip en paprika is een blijvertje en zou ik het liefste iedere week eten!

Als bonus wil ik jullie het resultaat laten zien en heb ik een foto gemaakt van mezelf waarin je dit hopelijk goed kunt zien. Op naar de laatste 5!

Veel Liefs,
Sophie