Selecteer een pagina

Een nieuwe fase

Na een top week zoals vorige week had ik weer superveel motivatie voor deze week. En gelukkig ging mijn geluk nog een weekje door want mijn afspraak met Marisa ging erg goed. Na 3 kilo te zijn afgevallen vorige week verwachte ik eerlijk gezegd niet dat ik deze week enorm veel kwijt zou zijn en dat was ook niet het geval. Na het weegmoment kwamen we erachter dat ik 0,8 kilo in vet naar beneden ben gegaan. Dit brengt mij op een totaal van 4 kilo in twee weken en daar mag ik ontzettend blij mee zijn!

Tijdens mijn afspraak met Marisa zijn we gaan kijken wat we verder gaan doen. Ik hoef nu nog maar (precies) 5 kilo af te vallen om mijn doel te bereiken. We hebben het erover gehad of we nog verder gaan met een strenge week of dat we langzaam beginnen met opbouwen. Gelukkig was de uitkomst dat we gaan opbouwen en ik nu overga naar fase 2A, en dat betekent fruit!

Precies op tijd voor het seizoen van heerlijk zomerfruit. Ik heb nu nog de vrijheid dat ik lekker kan kiezen wanneer ik fruit eet. Bij het ontbijt of bij de lunch of gemixt met mijn yoghurt in de ochtend. Ik vind het heerlijk om deze optie te hebben.

Voor de rest ging het erg goed deze week. Ik ben begonnen met mijn nieuwe horeca weekendbaantje en dat betekent dat ik wel goed moet opletten dat ik niet mijn eten vergeet. En daar komen de leukste “lunchpakketjes” uit voort! Gelukkig is het makkelijk om mijn producten mee te nemen.

Ik ben enorm blij dat ik nu mag gaan opbouwen en kan knallen voor de laatste 5 kilo. Ik hoop dat mijn mede afvallers en PowerSlimmers ook een goede week hebben gehad!

Veel Liefs,
Sophie