Selecteer een pagina

Lekker fruitig!

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik echt aan het genieten ben van fruit iedere ochtend bij mijn yoghurt. Ik weet dat ik al een paar keer tussendoor fruit heb gegeten maar het doet me veel plezier wetende dat ik vanaf nu (als alles goed blijft gaan) iedere dag weer mag genieten van meloen, kersen en kiwi’s. Om maar een paar van mijn favorieten op te noemen.

Mijn afspraak met mijn PowerSlim coach ging over het algemeen goed deze week. Weer iets minder afgevallen helaas. In mijn vet ben ik 0,5 kilo naar beneden gegaan maar dat was helaas niet te zien op de weegschaal. Die stond maar op 79,9 kilo. Dat betekent 0,1 kilo verschil met vorige week. Maar Marisa zei wel: “Je zit nu in de 7 en Sophie vanaf nu blijf je je hele leven in de 7! Zodra er weer een 8 staat kom je meteen naar mij!”

Nu had ik dit wel al zien aankomen omdat ik een “slechtere” week heb gehad waarin ik constant honger had en merkte dat ik begon te ‘snoepen’ met een extra kers af en toe of een stukje kipfilet. Bovendien had ik ook een drukke week qua afspraken met vrienden waar nog wel eens een drankje bij kwam kijken. Heel slim is dit niet natuurlijk en normaal probeer ik er goed op te letten maar ik heb me afgelopen week een beetje laten gaan. En dat is dan ook te zien op de weegschaal!

Maar ik zei ook tegen Marisa dat ik wel gemotiveerd ben om volgende week weer goed mijn best te doen en hopelijk is dat ook te zien op de weegschaal. Het wordt namelijk een week waarin veel op de planning staat en ik constant in beweging ben. Dus hopelijk is dit wel te zien op de weegschaal. Fingers crossed!

Ik heb afgelopen week ook weer eens gebarbecued met mijn familie. Het verbaasd me nog steeds hoeveel mogelijkheden en opties je hebt zonder koolhydraten én hoe lekker groenten smaken als ze van de grill komen. Afgelopen week maakte ik samen met mijn moeder een heerlijk visje waar ik enorm van heb gesmuld!

Op naar volgende week met hopelijk weer een kilo minder op de weegschaal!

Veel liefs,
Sophie