Selecteer een pagina

Toch wel spannend

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het langzaam toch een beetje eng vind om een nieuwe fase in te gaan. In het begin is het natuurlijk superfijn omdat je dan weer allemaal lekkere dingen mag eten die je eerst niet mocht zoals fruit en bepaalde groente als rode paprika’s en knolselderij etc. Maar naarmate de tijd doorgaat heb ik toch een beetje het gevoel alsof ik TE veel eet of alsof ik aan het cheaten ben, terwijl dit helemaal niet het geval is. Een nieuwe fase is altijd even wennen en je lichaam moet weer wennen aan de nieuwe dingen. Gelukkig gaat het tot nu toe nog goed, maar ik heb toch een kleine angst dat ik ben bijgekomen of weer niet ben afgevallen.

Zoals ik al zei gaat het gelukkig nog goed en dat is weer te zien aan de weegschaal die deze week toch weer een kilo minder aangaf. Dat bracht mij op precies 79 kilo en een totaal van -27,1 kilo. (Eigenlijk best wel veel als je erover nadenkt). Mijn coach Marisa was weer erg tevreden met mijn resultaten afgelopen week dus ik hoop dat volgende week ook weer een goede week wordt.

Het wordt wel steeds moeilijker om de verleidingen aan te gaan, vooral met mijn nieuwe horeca baantje waarin ik constant ‘geconfronteerd’ word met heerlijk eten en fruitige cocktails. Soms wou ik dat ik stiekem een tortilla chipje kon pakken van een bord vol met nacho’s. Ik heb toch een stemmetje in mijn achterhoofd die me altijd tegenhoudt, gelukkig! Op dit soort dagen waarin ik een hele dag gewerkt heb en laat thuis kom en dan nog moet avondeten vindt ik het heerlijk om iets te maken waardoor ik het gevoel heb alsof ik cheat zonder dat het daadwerkelijk zo is! Zoals frietjes met kip! Bij mij zijn dat knolselderij frietjes met stukjes gekruide kipfilet. Heerlijk en snel klaar!

Op deze manier houd ik het toch altijd vol en vooral omdat PowerSlim ook veel recepten heeft. Zodra ik geen inspiratie meer heb kijk ik tussen de recepten en vind ik altijd wel iets lekkers wat ik kan maken zoals deze pannenkoekjes met gebakken appel!!! Zooo lekker!!! Echt een verwen momentje op zondag ochtend. Op deze manier is afvallen bijna makkelijk.

Is het jullie trouwens opgevallen dat mijn eten bijna altijd verbrand is? Ik ben misschien toch niet de keukenprinses die ik beweer te zijn! Hopelijk gaat het ook goed bij mijn mede afvallers en ik ben benieuwd hoe het voor jullie was om een nieuwe fase te beginnen!

Veel liefs,
Sophie