Selecteer een pagina

De laatste loodjes

Degenen die mijn blog van vorige week hebben gelezen weten dat ik het toch heel erg spannend vond om aan een nieuwe fase te beginnen of om erin te zitten. Je hebt toch niet meer dat vertrouwde gevoel van de strenge fase waarin ik precies wist wat ik wel en niet mocht eten.

Maar gelukkig hoefde ik me eigenlijk geen zorgen te maken want tijdens mijn afspraak met mijn coach ging het erg goed.

Ik heb het met Marisa gehad over mijn onzekerheden en ze zette me eigenlijk meteen op de weegschaal om te kijken naar het resultaat tot nu toe. Ik was erg bang maar gelukkig kwam er een glimlach op Marisa’s gezicht en dan weet ik dat het resultaat goed is! Ik was 0,5 kilo afgevallen maar door de warmte was mijn vocht gestegen en mijn spiermassa gaat nu ook langzaam omhoog waar ik eigenlijk gewoon blij mee ben. Maar na alle nummertjes geteld te hebben, bleek dat ik 0,7 kilo in mijn vet naar beneden ben gegaan en daar was ik ontzettend blij om. Het betekent dat ik nog maar 3,5 kilo in totaal hoef af te vallen. Ik was het even vergeten maar gelukkig is Marisa om mij eraan te herinneren. Bijna bij de eindstreep!

Ik moet eerlijk toegeven dat een nieuwe fase wel weer veel dingen leuk heeft gemaakt die ik hiervoor eigenlijk liever niet deed zoals samen eten maken. Doordat ik minder gelimiteerd ben in mijn groente is het toch iets makkelijker. Afgelopen week heb ik dan ook genoten van heerlijke maaltijden. Zoals mosselen. Ik had ze allang niet meer gegeten en wat heb ik ervan genoten. Vooral omdat ze gemaakt zijn door vrienden van mijn ouders met hun eigen restaurant! Zo lekker!!

Ook vind ik het nu weer supergezellig om samen te koken met vriendinnen en daar komen altijd de lekkerste dingen uit. Afgelopen week genoten ik en mijn nichtje van wraps gevuld met kip, courgette en paprika. Lekker met wat zelfgemaakte tzatziki en komkommer. Het is geen geheim dat de wraps mijn ultimate favorites zijn!

In het weekend had ik een familie bqq en ik had totaal geen verwachtingen. Ik hoopte alleen dat er genoeg salades zouden zijn en vlees wat ik mag eten. Mijn lieve familie had rekening met mij gehouden en speciaal kalkoen gekocht en ik mocht als eerste een groente spies! Echt super lief!

Hopelijk gaat het ook goed met mijn mede afvallers en heeft iedereen een fijn weekend gehad en genoten van het warme weer.

Veel liefs,
Sophie