Selecteer een pagina

Langzaam maar zeker

Mijn week ging eigenlijk helemaal super. Ik ben heerlijk aan het genieten van het warme zomerweer en de kleding die daarbij komt kijken. Laatst ging ik weer eens even alleen de stad in en naar winkels waar ik normaal nooit iets pas omdat ik altijd wist dat het te klein zou zijn. Maar deze keer na 28,1 kilo te zijn afgevallen durfde ik toch weer kleren de passen en tot mijn verbazing (al hoewel ik misschien niet verbaasd zou moeten zijn) paste ik erin! Dit is tot nu toe misschien nog wel het beste gevoel! Een wereld van nieuwe kleding opties en stijlen gaat nu langzaam voor mij open en daar heb ik ontzettend veel zin in!

Mijn afspraak met Marisa ging weer erg goed. Ik vind het stiekem altijd even spannend vooral omdat ik gestopt ben met mezelf thuis te wegen voordat ik naar mijn afspraak ga. Zo blijft het iedere keer weer een verrassing en gelukkig was het deze week opnieuw goed nieuws. Alweer 0.5 kilo afgevallen en dat brengt mij op een totaal van 28,1 kilo! Ik ben zo dichtbij mijn doel! Ik merk wel dat mijn lichaam wat langzamer is dan misschien de gemiddelde mens maar zolang ik het cijfer op de weegschaal naar beneden zie gaan vind ik het niet erg hoelang ik er precies over doe!

Deze week heb ik een nieuwe snack geprobeerd. In plaats van mijn usual te kiezen ben ik gegaan voor de sinaasappel gemberkoek. Wat een heerlijk tussendoortje. Zoals Marisa mij al zei is het erg te vergelijken met pims en daar was ik vroeger helemaal dol op! Dus dit is een perfecte nieuwe toevoeging aan mijn favorieten!

Verder ben ik deze week weer eens wat chiquer gaan uiteten en wat heb ik genoten! De ene smakenexplosie na de andere en dat zonder te cheaten! Ik vind het altijd erg fijn als een restaurant rekening met je wanneer je een dieetrestrictie aangeeft.

Ik kijk uit naar volgende week met hopelijk weer een paar grammen van de weegschaal af! En die grammen wens ik al mijn mede PowerSlimmers en afvallers ook eraf!

Veel liefs,
Sophie