Selecteer een pagina

De volgende stap

Weer een nieuwe week met ook weer een weegmoment. Ik moet eerlijk toegeven dat ik best wel bang was voor dit moment, vanwege meerdere redenen. Punt één was ik een weekendje weggeweest waarin ik toch uitgebreid ben gaan uiteten en lunchen, wat misschien niet zorgt voor meer koolhydraten maar wel meer calorieën en die kunnen er ook voor zorgen dat mijn proces langzamer gaat.

Punt twee, ondanks dat het langzaam ging, ging het wel steady voor een aantal weken en dat betekent dat mijn lichaam weer eens kan vasthangen. En deze gedachte gebeurde ook. Ik was namelijk weer niks afgevallen. Officieel 0,1 gram maar dat vind ik niet noemenswaardig. Gelukkig was erbij zowel mij als Marisa niet veel stress. We weten allebei dat mijn lichaam soms niet altijd meewerkt en natuurlijk zal het uiteten ook niet helemaal geholpen hebben. Geen probleem dan gaan we volgende week weer verder en niet zomaar verder maar met een nieuwe stap namelijk brood: Wow! Spannend om weer ‘normaal’ brood te gaan eten maar ik heb er nu al een paar dagen van kunnen genieten en ik mag helemaal niet klagen.

De smaak van een simpele volkoren cracker met kipfilet of filet American of een getoasted volkoren boterham met een beetje van de PowerSlim chocoladepasta! Heeeerlijk! Het is heel raar om iets weer te eten nadat je het zolang niet hebt gedaan. De smaak is niet te beschrijven! Ik had het niet per se gemist maar ik ben stiekem ook wel blij dat ik het weer mag eten! Hierdoor heb ik toch weer nieuwe opties en lekkere lunch maaltijden!

Speaking of lunch: Ik ben nog steeds aan het nagenieten van deze salade met kip, bacon, knapperige sla en een gepocheerd eitje bovenop! Zonder dressing natuurlijk, maar die miste ik ook helemaal niet!

Kijk vooral naar mijn broertjes lunch. Het zal nog even duren voordat ik me aan zoiets kan wagen maar dat betekent niet dat ik er niet stiekem met watertanden bij zat te kijken!

Ik wens iedereen die op vakantie gaat een hele fijne reis en voor diegene die net als mij vakantie vieren in eigenland wens ik natuurlijk ook het beste toe.

Hopelijk overleef ik deze zomer en ben ik volgende keer weer iets afgevallen!

Veel liefs,
Sophie