Selecteer een pagina

Week 3

Nieuwe challenges en nieuwe favorieten

Pff wat een week! Allereerst hoop ik dat iedereen de storm overleefd heeft, ik moet eerlijk toegeven dat vorige week donderdag geen goede dag was. Voor het eerst had ik moeite met mijn dieet. Ik stond net zoals velen gestrand in Amsterdam, zonder eten. Ik had enorme honger en ik had natuurlijk geen extra repen meegenomen. Uiteindelijk was het 8 uur voordat ik thuis was en eten kon gaan maken. Daarom tip nummer 1: Zorg dat je altijd iets bij je hebt. Iets dat je makkelijk in je tas kunt bewaren. Zo kom je nooit in een situatie terecht dat je helemaal niks kunt eten.

De rest van de week ging goed. Ik heb nog steeds moeite met genoeg water drinken, dus alle tips zijn welkom. Maar het eten wordt steeds lekkerder en het smaakt steeds beter. Natuurlijk heb ik ook weer een paar nieuwe producten geprobeerd: de wrap, heerlijk en makkelijk om mee te nemen voor onderweg.

De crunchy coconut reep is mijn nieuwe favoriet. Het lijkt net alsof je een Bounty aan het eten bent en ik kan jullie vertellen dat ik enorm veel van kokos en bounty’s houd dus deze reep is voor mij PERFECT! Ook een ni euwe favoriet is de karamel zeezout saus, in combinatie met de appel karamel flensjes! Je likt je vingers erbij af.

Mijn afspraak met mijn coach Marisa ging super goed. We waren allebei zo benieuwd naar mijn vooruitgang dat ik eigenlijk meteen op de weegschaal ben gaan staan: en ja hoor zoals ik hoopte ben ik nu officieel 4 kilo kwijt en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik hoop dan ook dat ik volgende week de -5 kilo passeer.

Een andere challenge van deze week, ik ging voor het eerst uiteten. Het liefste had ik het nog een paar weken uitgesteld maar ik heb het met Marisa besproken en dat was nergens voor nodig. Als je een beetje oplet kun je makkelijk genieten van een diner buiten de deur. Zo heb ik genoten van een biefstuk met champignons, zonder saus, geen frieten maar extra salade zonder dressing. Ondanks dat ik het ‘spannend’ vond aangezien het voor mij voelde als cheaten ben ik blij dat ik geweest ben. Op naar volgende week, laten we hopen met minder challenges, nog meer favorieten en -5 kilo lichter.

Veel Liefs,

Sophie