Selecteer een pagina

Genieten van de fase waar ik nu in zit!

Afgelopen week is erg goed gegaan en kwam met nieuwe ontdekkingen. Zo ben ik erachter gekomen dat na een week van pijn in mijn darmen ik brood niet meer zo goed kan verdragen dan vroeger! Na dit te hebben besproken met zowel mijn huisarts als mijn coach zijn we erachter gekomen dat het geen allergie is maar waarschijnlijk een lichte intolerantie. Ik vond het erg jammer want ik ben een grote brood liefhebber en ik was even bang dat ik er niet meer van zou kunnen genieten. Gelukkig raadde Marisa mij aan om spelt brood te proberen en dat hielp, bovendien is het ook nog eens superlekker.

Ik moet eerlijk toegeven dat ondanks mijn week goed is gegaan het toch een beetje moeilijk is geweest. Ik had een soort van vakantie ingepland zonder echt weg te gaan, maar wel door allemaal leuke dingen te gaan doen in eigen land. En met deze verschillende activiteiten was het niet altijd mogelijk om eten mee te nemen. Zo ben ik naar een festival gegaan waar je in eerste instantie geen eten mocht meenemen. Gelukkig kon ik nog op tijd een verklaring regelen maar dan nog is het moeilijk om zowel lunch, tussendoortjes en avondeten mee te nemen. Op dit soort momenten probeer ik dan wel te zorgen dat ik iets vind waar zo min mogelijk koolhydraten inzitten en in dit geval had ik geluk! Het heeft ook gezorgd voor een aantal lunchmomenten in de trein. Gelukkig is dit nu een stuk makkelijker geworden doordat ik brood mag eten en zo probeer ik er toch een lekkere lunch ervan te maken.

Omdat Marisa vakantie heeft zien we elkaar pas over een aantal weken en dat betekent dat ik me al 2 weken niet gewogen heb. Ik vind dit erg spannend want nu heb ik geen indicatie of ik goed bezig ben of niet. Maar ik probeer me ook niet te veel zorgen te maken en geniet ook volop van de fase waar ik in zit.

Met dit warme weer vind ik namelijk niks zo lekker als een heerlijk stuk watermeloen en dat mag weer!

Hopelijk gaat het goed met mijn mede afvallers en heeft iedereen de hitte van vorige week overleefd!

Veel liefs,
Sophie