Selecteer een pagina

Spannend!

Komende week heb ik weer een afspraak bij Marisa en dat wordt mijn eerste weegmoment sinds 3 weken en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet op de weegschaal durf te gaan staan. Ik heb geen idee hoe mijn gewicht en lichaam heeft gereageerd op de afgelopen weken en dat vind ik ontzettend spannend.

Over het algemeen gaat alles erg goed! Ik ben erg aan het genieten van fruit en lekkere soja yoghurt! Bovendien heb ik ook speltbrood gevonden waar ik verliefd op ben en het liefste een heel brood in een keer van opeet, maar waarvan twee sneeën al meer dan voldoende zijn.

Ik vind het erg fijn dat ik met deze fase iets vrijer ben en dat maakt het makkelijker om eens met vriendinnen te gaan lunchen of ontbijten. Aangezien de zomer toch echt een tijd is voor mij die ik doorbreng om vriendinnen even net iets vaker te zien en ‘s avonds heerlijk met een frisje of wijntje op het terras te zitten.

Ik merk alleen dat ik steeds vaker trek krijg of weer cravings heb naar hartige snacks, misschien komt het omdat ik vanuit PowerSlim vaker voor de zoetere tussendoortjes ga. Meestal probeer ik dan meer te drinken zodra ik zin krijg in iets. Soms is dit ook een manier van hoe het lichaam aangeeft dat het meer vocht nodig heeft.

De grootste tip die ik voor mijn mede afvallers buiten PowerSlim en mijn mede PowerSlimmers die in fase 2A en verder zitten: Knolselderij frietjes! Ik heb ze de afgelopen tijd zo vaak gemaakt voor mezelf of vriendinnen en iedereen is er meteen fan van! Ideaal! Ze hebben een lekkere smaak en je kunt enorm goed variëren door de verschillende kruiden te kiezen.

Ik maak ze ook vaak in kleine porties als bijgerecht bij bijvoorbeeld gevulde paprika!

Een andere favoriet is eigenlijk heel simpel en maak ik soms net iets te vaak omdat ik door werk niet altijd uitgebreid de tijd heb om nieuwe of wat moeilijker recepten te proberen: broccoli met gebakken courgette en een stukje vlees naar keuze. Mijn persoonlijke favoriet zijn vega-gehaktballetjes!

Ik ben ontzettend benieuwd naar het weegmoment van komende week en hoop natuurlijk op een goed resultaat maar we zullen zien! Zolang ik maar niet ben bijgekomen vind ik alles goed eigenlijk!

Fijne week en veel liefs,
Sophie