Selecteer een pagina

Week 34 - Het is gelukt!

Deze blog is misschien wel de leukste blog die heb geschreven tot nu toe, puur en alleen omdat ik super goed nieuws heb! Tijdens mijn laatste afspraak met Marisa zijn we er namelijk achter gekomen dat ik mijn doel bereikt heb!

Ik hoefde nog maar 1,3 kilo af te vallen om mijn doel van 75 kg te bereiken en ondanks dat we nog steeds een strengere week hadden dan normaal, was ik even bang dat ik het niet zou halen. Iedere keer als ik op mijn eigen weegschaal ging staan bleef het getal maar omhooggaan en ik was bang dat ik weer aankwam. Gelukkig is Marisa’s weegschaal over het algemeen aardiger dan mijn eigen weegschaal en toen ik erop ging staan en hij aangaf dat ik 74,7 kilo woog, kon ik het bijna niet geloven.

Ik moest echt twee keer kijken en het duurde een paar minuten voordat het echt insloeg. Wow, ik heb mijn doel bereikt! 31,1 kilo later heb ik eindelijk het gewicht waar ik altijd van droomde en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zeker wist of me dat ooit ging lukken.

Maar door PowerSlim en mijn coach Marisa, en de moeder van een vriendinnetje die mij met PowerSlim liet kennismaken, ben ik er dan toch eindelijk gekomen!

Nu komt hopelijk het mentale plaatje er ook snel bij. Ik merk erg dat het mentale proces van afvallen voor mij een stuk langzamer gaat dan het fysieke. Natuurlijk voel ik me super goed en merk ik dat ik al meer zelfvertrouwen heb. Het is heerlijk om naar een winkel te gaan en gewoon alles te kunnen passen wat je wilt. Maar af en toe, en vaker dan ik liever toegeef, zie ik nog steeds hetzelfde 106,1 kilo wegende meisje. Dit is dan ook het volgende waar ik aan wil werken en gelukkig geeft het opbouwproces mij daar de tijd voor.

Ik begin dan nu voor de tweede keer (en hopelijk laatste keer) aan de opbouwfase, waarin ik langzaam terug ga naar een normaal eetpatroon. Hoe we dat gaan doen, bespreken Marisa en ik volgende week. Deze week moest ik even genieten van het feit dat het me gelukt is, 31,1 kilo eraf! Kunnen jullie het geloven? Natuurlijk betekent dat niet dat ik meteen weer friet en sushi mocht eten, maar ik heb ondertussen geleerd dat je heel veel lekkere dingen kunt maken die, belangrijkste van allemaal, PowerSlim proof zijn!

Veel liefs,
Sophie