Selecteer een pagina

Eerste mijlpaal behaald

Mijn zevende week alweer

Aangezien ik al twee weken lang niet meer heb geschreven heb ik ondertussen twee afspraken bij Marisa gehad. Gelukkig alleen gevuld met goed nieuws.

De eerste afspraak was op een woensdag voordat ik een avondje gepland had staan met mijn moeder. Gelukkig na een week lang mijn koolhydraten limiteren kreeg ik goed resultaat. Ik was namelijk 2,5 kilo afgevallen. Hier zat ook het vocht bij dat ik had vastgehouden in de vorige week.

Ik heb het diezelfde avond nog gevierd met een heerlijk dinertje en een bioscoopavondje.

Mijn tweede afspraak was afgelopen donderdag (15-02) en daar kreeg ik alleen nog maar beter nieuws te horen. Ik heb de hele week gehoopt dat ik de 10 kilo zou halen, maar heb mezelf niet onder druk gezet. Ik wilde mezelf namelijk niet teleurstellen als ik het niet gehaald zou hebben. Ik probeerde niet teveel te verwachten en mijn eigen weegschaal besloot om mijn gedachte te steunen, waardoor het in eerste instantie leek dat ik weer niet veel was afgevallen.

Gelukkig is Marisa’s weegschaal veel liever, zoals ze zelf zegt en was het alles wat ik hoopte.

Ik moest deze week 1,2 kilo afvallen om de 10 kilo te bereiken en het is gelukt met 1,5 kilo.

Ik ben zo ontzettend blij dat ik de eerste 10 kilo bereikt heb! Ik merk dat ik in een goede flow zit en het wordt steeds makkelijker om eten om me heen te zien dat ik in principe niet of nog niet mag eten. Ik ben al ontzettend blij met mijn ontwikkeling van de afgelopen 6 weken dus ik ben vandaag even ontzettend trots op mezelf!

On another note. Ik heb weer een paar dingetjes uitgeprobeerd. De noodles zijn superlekker, vooral met een beetje sojasaus en sambal. Bovendien heb ik ook de crunchy hazelnootreep geprobeerd en het smaakt een beetje naar Nutella, geweldig!

Zoals velen van jullie weten is afvallen net een rollercoaster. Met ups en downs! Op het moment zit ik boven in de looping en laten we hopen dat ik daar nog een tijdje blijf hangen.

Ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichtjes vorige week. Ontzettend leuk om te zien dat mede-PowerSlimmers elkaar zo goed steunen.

Veel Liefs,
Sophie