Selecteer een pagina

Weer terug naar routine

Afgelopen week had ik eigenlijk een afspraak met mijn coach staan maar door omstandigheden heb ik deze helaas moeten verzetten en dat betekent dat ik me nu 3 weken niet meer heb gewogen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het steeds spannender vind.

Ik heb me thuis ook nog niet durven wegen dus ik heb eigenlijk geen idee of ik nu goed of slecht bezig ben, maar om eerlijk te zijn wil ik het nog even niet weten. Zolang ik het niet weet kan ik eventueel ook niet teleurgesteld raken wanneer het resultaat slecht is.
Komende week heb ik wel weer een afspraak en dan zal ik achter het resultaat van de afgelopen weken komen.

Verder ging mijn week erg goed. Mijn cravings en die grote eetlust of trek de hele dag is eindelijk weer weg en dat betekent dat ik hopelijk weer op een normaal schema zit en dat geeft me een goed gevoel.

Ik ben toch een tijdje mijn overzicht kwijt geweest in wat ik nou eigenlijk at en dronk en dat zorgde ervoor dat ik toch met kleine beetjes steeds weer aankwam. Dus laten we hopen nu ik weer een goede routine heb gevonden dat het weer beter gaat!

Ik heb afgelopen week eigenlijk twee verwenmomenten gehad als het gaat om eten. Zo ben ik één keer wat chiquer gaan uiteten en dit keer hoefde ik niet aan te geven wat er weg gelaten moest worden want ik mocht bijna alles eten wat er op de kaart stond.

Zo ben ik dan ook bij een voorgerechtje terecht gekomen met zalm en watermeloen. Het lijkt op een rare combinatie maar het was heerlijk! Op dit soort momenten is het toch fijn dat ik al zover in mijn proces ben!

Ook heb ik deze week zelf hamburgers gemaakt op basis van linzen en feta. Door de linzen krijgt de burger een vlezige kleur en smaakt het bijna net hetzelfde als vegetarische hamburgers uit de supermarkt. Bij onze hamburgers hebben we knolselderij frietjes gemaakt. Echt nog steeds mijn favoriet! En zoete aardappelfrietjes, die ik uiteindelijk niet heb opgegeten omdat ik bang was voor het aantal koolhydraten. Maar ik heb er wel even eentje geproefd!

Ik kijk nu uit op mijn afspraak met mijn coach en ik ben heel erg benieuw wat daaruit gaat komen! Hopelijk goed nieuws deze keer.

Veel liefs,
Sophie