Selecteer een pagina

Zo dichtbij

Ik ben misschien nog wel gemotiveerder dan in het begin!

Afgelopen week was super! Ik had allemaal dingen op de planning staan: eten bij vriendinnen, cocktails drinken, koningsnacht/dag vieren etc. Marisa had mij gewaarschuwd en mij er nog eens aan herinnerd dat alcohol niet helpt bij mijn dieet dus hier heb ik dan ook op gelet. En dat heeft geholpen want deze week was ik maar liefst 2,1 kilo afgevallen. Dat brengt mij op een totaal van 20,7 kilo. Het voelde zo ontzettend goed om dit resultaat te zien! Ik ben zo dicht bij mijn doel en ik ben nu misschien nog wel gemotiveerder dan in het begin.

Ik zit nu zo ver in mijn proces dat ik ook daadwerkelijk mijn resultaat zie en “voel”. Vorige week beschreef ik dat ik eindelijk zie aan mijn lichaam dat ik 20 kilo lichter ben maar soms voel ik het ook aan kleine dingen. Dingen zo simpel als het zitten in de trein. Dan valt het me op dat ik nog ruimte over heb in mijn stoel. Ook hoef ik niet meer bang te zijn om te gaan zitten in een stoel met armleuningen, omdat ik nu zeker weet dat ik erin zal passen en comfortabel kan zitten. Deze dingen maken me dan op dat moment erg blij en deze blijheid motiveert me weer.

Deze week heb ik genoten van een eerdere favoriet namelijk de appel karamel flensjes. Zo lekker! En vooral op een zondag wanneer ik mezelf toch een beetje wil “verwennen” eet ik ze met een beetje PowerSlim chocoladepasta. Zo ontzettend verrukkelijk.


Gisteravond maakte ik rijst met broccoli en krokante knolfook. Ik schreef ook een blog over dit lekkere recept!

Ik ben ook langzaam begonnen met sporten en ondanks dat ik me vaak naar de sportschool moet slepen gaat het vrij goed. Maar ik hoop pas echt resultaten te boeken wanneer ik meer ga trainen. Gelukkig heb ik een sportbuddy kunnen vinden die veel van fitness en trainingen af weet en besloten heeft om mij te helpen! Super lief natuurlijk.

Ik ben wel benieuwd naar jullie! Wat is jullie favoriete manier van sporten? En alle tips zijn welkom natuurlijk.

Veel liefs,
Sophie