Selecteer een pagina

Zwaarder dan ik dacht

Zoals de vorige weken wil ik graag beginnen bij mijn afspraak met Marisa. Omdat mijn weegschaal thuis kapot is had ik totaal geen indicatie of ik wel of niet was afgevallen. En ik was stiekem ook bang. Het is de afgelopen weken zo goed gegaan dat ik ergens verwachtte dat er deze week niks vanaf zou zijn. Maar gelukkig was dit niet het geval. Marisa’s lieve weegschaal gaf toch -0,8 kilo aan. Dus ik was enorm blij. Natuurlijk niet zoveel als 1,5 of 2 kilo maar alles dat naar beneden gaat vind ik ontzettend goed. Voor de rest ging mijn afspraak erg goed. Zoals Marisa in het begin al had aangegeven zie ik haar inderdaad vaker dan sommige van mijn vriendinnen en daardoor bouw je toch een soort band op. Ik vind het daarom erg fijn om iedere week even een half uurtje bij te kletsen met Marisa over mijn proces tot nu toe.

Deze week was toch weer een zware week. Ik kom nu steeds dichter bij het einde en ondanks dat ik nog ongeveer 7-8 kilo kwijt moet is de eindstreep inzicht. Ik heb nog nooit zoveel zin gehad in chips, frietjes, simpelweg aardappelen of zuurtjes. Het feit dat ik een feestje op de planning had staan waar heerlijke hapjes geserveerd werden maakte het niet makkelijker. Maar mijn lieve lieve vriendinnen denken aan mij en zorgde voor heerlijke groene olijven.

Het is enorm lastig maar ik wil deze ‘reis’ afmaken zonder een cheatdag. Marisa en PowerSlim maken dit al makkelijker door de lekkere producten die enorm helpen bij dagen dat ik veel cravings heb. Tot nu toe is alles nog goed gegaan en dat is een grote houvast.

Natuurlijk wil ik het ook even hebben over mijn favorieten van deze week en opnieuw koos ik voor de bruschetta’s. Zo lekker met een zelfgemaakte salade. Mijn favoriet tot nu toe is toch wel met tonijnsalade.

Een andere favoriet is de ‘KitKat’ of PowerSlim melkchocolade chunk. Deze reep is afgelopen week mijn redding geweest.

Mijn vraag aan mijn mede-PowerSlimmers en mede-afvallers: “Hebben jullie al een keer gecheat in jullie proces?”

Veel liefs,
Sophie