Selecteer een pagina

Recept: Gevulde paprika

Nu ik peulvruchten mag eten komen daar natuurlijk weer nieuwe recepten bij kijken. Mijn PowerSlim coach Marisa had mij de opdracht gegeven om alle recepten voor fase 2C in het kookboek te proberen en daar ben ik dan ook mee aan de slag gegaan.

Als eerste maakte ik de gevulde paprika met linzen en dat ging eigenlijk heel erg goed op één misschien wel grote fout na. Ik had rode linzen gekocht die ik eerst zelf nog moest koken. Dat heb ik dan ook gedaan volgens de instructies maar na het koken hield ik een soort linzen papje over. Het was helemaal niet vies maar daardoor werd mijn hele recept een beetje anders.

Uiteindelijk had ik een soort ‘saus’ van gehakt en courgette (ik heb gekozen voor courgette omdat ik niet echt fan ben van aubergine) waar ik de paprika’s mee vulde.

Ik had zelf de paprika’s eerst even al in de oven gelegd zodat ze al gaar werden. Dit bespaarde me net wat tijd en hoefde ik ze op het laatst alleen nog maar in de oven te leggen om de kaas te laten smelten.

Al met al is dit recept echt superlekker en super simpel alleen misschien niet heel erg snel klaar door de oventijd maar daar kun je natuurlijk rekening mee houden! Een echte aanrader!