Selecteer een pagina

Het moment van de waarheid

Na twee weken had ik weer een afspraak met mijn coach en ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje zenuwachtig was. Vooral omdat ik steeds meer dingen eet die ik niet meer gewend ben om te eten. In mijn hoofd denk ik dan meteen dat ik weer ga aankomen terwijl dit helemaal niet het geval is, hoop ik!

Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik erg bang was omdat ik de afgelopen weken toch iets meer had gedronken dan ik normaal zou doen. Ik ben een aantal keer uit gegaan met vrienden en ik weet dat alcohol ook snel kan aantikken.

Het moment van de waarheid vond ik dan weer erg spannend, maar gelukkig viel het allemaal mee. Ik was een klein beetje zwaarder dan de vorige weken maar dat kwam ook door mijn vocht en spiermassa die omhoog waren gegaan. Uiteindelijk viel het dus allemaal reuze mee. Daarnaast gaat het om zo’n kleine hoeveelheden dat ik het makkelijk recht kan trekken als ik nu een beetje oplet.

Ook mag ik van mijn PowerSlim coach weer langzaam aardappelen gaan eten en hoewel ik van aardappelen houd is het wel weer even een stap die je moet zetten. Maar stiekem kan ik niet wachten tot ik mijn eerste frietjes mag eten, en dat moment is nu toch wel heel erg dichtbij.

De rest van mijn week is eigenlijk goed gegaan. Ik heb nu een fijne routine gevonden van sporten, werken en mijn studie, waarop mijn eetmomenten ook goed afgestemd zijn. En dat maakt het allemaal een stukje makkelijker!

Op de dagen dat ik thuis ben kan ik nog steeds erg genieten van een wat ‘luxere’ lunch. Zo maakte ik afgelopen week een PowerSlim pannenkoek met blauwe bessen en de chocoladepasta van PowerSlim. Dat gecombineerd met een kiwi is echt heeerlijk!

Bovendien eet ik nu ook weer iedere week met een vriendinnetje voordat we gaan sporten en dat maakt het natuurlijk ook allemaal leuker. Afgelopen week aten we onze favorieten vegaburger gecombineerd met een mix van linzen, broccoli en courgette. Ik maakte ook een lekkere gevulde paprika met linzen. Super simpel maar heel erg lekker!

Over twee weken heb ik weer een afspraak met mijn coach en dan ben ik heel benieuwd wat de volgende stap is, als alles goed gaat natuurlijk.

Veel liefs,
Sophie