Selecteer een pagina

Bloemkoolstamp met pittige tofu

Mijn eerste recept

Mijn eerste recept.

Met een drukke dag en avond voor de boeg ben ik opzoek gegaan naar een lekker recept. Ik had al dagen dezelfde groente en kip gegeten en ik was toe aan iets nieuws. Op de website van Powerslim vond ik een recept met bloemkool en tofu. Perfect dacht ik, aangezien ik nog nooit tofu had gegeten en bloemkool ook al een tijdje niet meer had geproefd.

Het recept was vrij makkelijk en eigenlijk snel klaar, waardoor ik enorm veel tijd bespaarde!

Het is de eerste keer dat ik tofu at en ik moet eerlijk zeggen dat ik het verrassend lekker vond in combinatie met de bloemkool. Ik ben trouw gebleven aan het recept, behalve de koriander want daar ben ik persoonlijk niet zo’n fan van. Maar de rest heb ik netjes opgevolgd en met succes want ik heb genoten van mijn bloemkool met tofu.

Ik heb er wel nog een uitje en wat knoflook aan toegevoegd voor extra smaak. Dit recept is dan ook zeker een aanrader voor momenten waarin je niet uitgebreid de tijd hebt om te koken maar toch een lekker gekruide maaltijd wilt eten!